O posestvu Herk

Gre za prestižni slovenski turistični kompleks, ki se nahaja na idilični lokaciji v Muti na Koroškem. Vključuje 21 apartmajev (45 ležišč), sprejemni objekt z recepcijo, jedilnico in kuhinjo, welness center, dva starejša kmetijska objekta, ki ju je možno prenoviti ter nekaj hektajev njiv. 

Celotna površina območja znaša 37.692 m² in je registrirana kot ekološko pomembo območje.

Lokacija

Posestvo Herk se nahaja 12 km od glavne ceste Dravograd-Maribor, na nadmorski višini 1036 metrov v vasi Sv. Jernej v občini Muta na Koroškem.

Nahaja se na vrhu planote, v osrčju gozdov in gora, od koder se odpira panoramski razgled na slikovito krajino regije. Koroška pa je tako ali tako splošno znana po neokrnjeni naravi in čistem zraku. Zanimivo je vsekakor tudi to, da ima območje tudi svoj izvir pitne vode.

Nastanitvneni objekt

Gre za hotel s 3 zvezdicami, ki ga sestavlja 21 apartmajev s 45 ležišči. Celotni nastanitveni objekt je bil popolnoma prenovljen leta 2009 (bili so uporabljeni materiali višjecenovnega razreda).

Sprejemni objekt

Sprejemni objekt ima recepcijo, večjo jedilnico s panoramskim razgledom na okolico, kuhinjo s vso potrebno opremo ter predavalnico za različne dogodke.

 

Wellness

Gostje lahko uživaju tudi v wellnessu, kjer najdejo 3 vrste savn, jacuzzi z veliko zasteklitvijo, fitnes in masažni kabinet. Vse to bo poskrbelo za še toliko boljšo izkušnjo na posestvu Herk. 

Možna postavitev glamping hiš ali dozidava in povečanje hotelskih kapacitet

Čeprav Posestvo Herk že sedaj ponuja veliko stvari, nad katerimi bodo gosti enostavno navdušeni, pa hkrati nudi tudi ogromno potenciala za širitev.

Ena izmed možnosti je recimo postavitev glamping hiš, s katerimi ne samo, da se razširijo hotelske kapacitete, pač pa celotna destinacija postane še toliko bolj privlačna.

Gostje lahko izbirajo med številnimi športnimi aktivnostmi

Vožnja s kolesi

Badminton

Nogomet na travi

Odbojka na travi

Streljanje z lokom

Jahanje

Pohodništvo

Sankanje

Tek na smučeh

Glavne turistične in medicinske ponudbe kompleksa

Oglejte si več fotografij

Cena posestva: 715.000 EUR + 22% DDV

Se zanimate za nakup posestva Herk? Kontaktirajte nas

  200-06b5449c-modified

  Miran Čerenak

  NEPREMIČNINSKI AGENT

  200-06b5449c-modified

  Miran Čerenak

  NEPREMIČNINSKI AGENT